COVID-19 communicatie en GE webinar vrijdag 20 maart 17.00 uur

Beste NVGIC leden,

In deze door COVID-19 gedomineerde tijd krijgen we veel vragen en berichten met betrekking tot onder andere GE chirurgische uitdagingen in relatie tot COVID-19.

1-3-2020 heeft de NVvH iedereen gemaild over het Oncologisch Chirurgisch netwerk en Vaatchirurgisch netwerk Nederland. Tevens heeft de NVCO een Linked-In groep in het leven geroepen.

Wij willen jullie graag up to date houden en met jullie communiceren via een direct medium op je telefoon met meer oog voor gevoelige patiënten informatie.

Hiervoor bestaat er reeds de NVGIC Siilo groep die deze rol nu goed kan verzorgen. Te meer gezien een aantal leden de NVGIC al heeft gevraagd of deze berichten  niet via Siilo kunnen worden verstuurd.

Het is niet de bedoeling om de informatie die al uit de FMS of NVvH naar u toe komt te vervangen, maar veel meer om een platform te bieden voor GE gerelateerde zaken.

Ongeveer 60% van de leden zit reeds in deze groep. Alle leden van de NVGIC hebben per mail een document met een QR code ontvangen waarmee je direct in de NVGIC Siilo groep jezelf kunt aanmelden en participeren.

In afwachting hiervan kun je opgeven voor het Europees GE webinar dat vrijdag 20 maart om 17:00 online plaatsvindt:

Surgery during the COVID-19 pandemic – The Italian Experience

Link naar het webinar:  https://app.livestorm.co/pansurg-1/pansurg-webinar1

Veel succes met het helpen een oplossing te bieden in deze COVID crisis.

Bestuur NVGICHeeft u vragen / opmerkingen en wilt u met ons in contact komen?