Themajaar 2021 uitgesteld

Na een bijzonder succesvol Themajaar 2019 met een symposium en het hoogtepunt, de reis naar Schotland, is inmiddels het stokje overgedragen aan de nieuwe Themajaarcommissie.

 

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons immer inspirerende, unieke en geestverruimende Themajaar, dat plaats zou vinden in 2021, te verplaatsen naar 2022 in verband met Covid-19.

 

Wij verwachten namelijk dat het houden van congressen en reizen met groepen van 100-120 personen ook in 2021 niet zomaar zal kunnen zonder verregaande restricties.

 

Of en op welke manier we het Themajaar in 2022 gaan vormgeven, zal moeten blijken in de komende maanden. Natuurlijk begrijpen wij dat dit een enorme teleurstelling voor u is.

 

Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om U in 2021 op andere manieren te bereiken, zodat u wetenschappelijk niets tekort zult komen.

 

Meer informatie over het volgende Themajaar zal bekend gemaakt worden via de website. Houd daarom de site in de gaten!

Van Schotland naar…?

Uw Themajaarcommissie

 

Daphne Roos

Roy Verhage

Els Moltzer

Jasper Atema

Arne van der Bilt

Anneloes van den Boom

Sarah Gans

Carla Marres

Floris Poelmann

Joost Verhelst

Op weg naar het themajaar 2021!

Na een bijzonder succesvol Themajaar 2019 met een symposium en het hoogtepunt, de reis naar Schotland, is inmiddels het stokje overgedragen aan de nieuwe Themajaarcommissie 2021. Ook in het aankomende Themajaar 2021 streven we ernaar om een interessant symposium te organiseren tijdens de DDD dagen in het voorjaar van 2021.

Daarnaast zullen we een weer episch congres op locatie organiseren, een die misschien wel weer de reis naar Schotland zal overtreffen.

 

Meer informatie over het volgende Themajaar zal bekend gemaakt worden via de website. Houd daarom de site daarom in de gaten.

Uw Themajaarcommissie

 

Daphne Roos

Roy Verhage

Els Moltzer

Jasper Atema

Arne van der Bilt

Anneloes van den Boom

Sarah Gans

Carla Marres

Floris Poelmann

Joost Verhelst